КонтактиБезопасностКариериКонтакти
HomeКорпоративна отговорностКачество на продуктитеМедицинска информация


Мисията на Пфайзер като водеща фармацевтична компания е “Да работим заедно за един по-здрав свят!”. Ние постигаме това чрез създаване на безопасни и ефективни продукти, включително лекарства, биологични препарати, медицински изделия и ваксини. Ние се стремим към постоянни подобрения в качеството на продуктите и повишаване доверието на потребителя.

За нас от Пфайзер е много важна обратната връзка с пациенти, фармацевти,лекари.  Не се колебайте да ни потърсите, ако качеството на наш продуктът не удовлетворява очакванията Ви. 
Отделът по качеството на Пфайзер  ще прегледа информацията и ще предприеме съответните мерки. Съответната група в Пфайзер ще проследи рекламацията Ви, осигурявайки подходящо проучване и корективни мерки, където това е възможно.
​​​​​​​
Можете да отправите запитване за медицинска информация за лекарствен продукт на Пфайзер на телефон 02 9704333 или на​​​​​​​
​​​​​​​e-mail: bulgaria_medinfo@pfizer.com

БезопасностКариериУсловия за ползванеПолитика за поверителностПолитика за подаване на сигнали Бисквитки Карта на сайта © 2022 Пфайзер Люксембург САРЛ Клон България, май 2023 г. Всички права запазени. PP-UNP-BGR-0018