КонтактиБезопасностКариериКонтакти
HomeЗа насВизия и мисияВизия и мисия

Доброто здраве е от изключително значение за нас, а намирането на устойчиви решения на най-неотложните проблеми в здравеопазването не може да чака. Затова Pfizer се ангажира да прилага научните достижения и глобалните си ресурси за подобряване на здравето и благосъстоянието във всеки етап от живота. Стремим се да предоставяме достъп до клинично ефективни и достъпни лекарства и съответните медицински услуги на всички нуждаещи се.

Разполагаме с водещо портфолио от продукти и лекарства за поддържане на добро здраве и профилактика, както и терапии и медикаменти срещу заболявания от широк спектър терапевтични области; имаме водеща в индустрията гама от обещаващи нови продукти, които са в процес на разработване, с потенциал да се справят с някои от най-страшните болести на нашето време.
​​​​​​​
За да сме сигурни, че ще продължим да изпълняваме ангажиментите си към пациентите, клиентите и акционерите, които разчитат на нас, ние се фокусираме върху подобряването на начина, по който правим бизнес, стараем се да бъдем прозрачни в действията си и се вслушваме в мненията на всички хора, въвлечени в решения свързани със здравеопазването. В нашата работа си партнираме с всички – от пациенти до лица предоставящи медицински услуги, от организации за осигуряване на медицинско обслужване до правителствени и неправителствени организации, като целта ни е да осигурим достъп до иновативни терапии и качествено здравеопазване за хората в цял свят.

​​​​​​​​​​​​​​

БезопасностКариериУсловия за ползванеПолитика за поверителностПолитика за подаване на сигнали Бисквитки Карта на сайта © 2023 Пфайзер Люксембург САРЛ Клон България, май 2023 г. Всички права запазени. PP-UNP-BGR-0018